У неділю, 25 серпня відбулася довгоочікувана прем'єра нового сезону танцювального шоу "Танці з зірками" на телеканалі "1+1". У складі журі відбулася заміна і енерджайзера MONATIK на посаді змінив британець Франсиско Гомес, який через 8 років знову повернувся в Україну.

Франсиско Гомес

Новий сезон прима-балерина Катерина Кухар вже охрестила "найпристранішим" та учасники шоу на першому ефірі тільки підтвердили слова судді.

Весер запам'ятався не тільки фірмовими "Lоve, love, love" від Франсіско і пристрасним поцілунком актриси "Кріпосної" Ксенії Мішиной з Євгенієм Котом, який, до речі, щасливий у шлюбі, але і епатажним виступом MARUV. Дівчина примудрилася поставити свого партнера на підбори і станцювати неоднозначний танець, після якого подарувала білі трусики членам журі.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Вибуховий сезон розпочався з бурхливого номери відкриття, в якому новий суддя проекту Франсиско Гомес зізнався, що заради участі у "Танцях з зірками" відмовив всесвітньо відомій співачці Мадонні в постановці її шоу.

Здивував і Влад Яма, який з'явився на ефірі з тату у вигляді цифри 10 на потилиці, а "чорний лебідь" Катерина Кухар призвела глядачів у захват кадрами у ванні з золотом. Під трек Мадонни "Hung up" всі чотирнадцять пар запалили паркет і розпочали змагання.

Одним з найяскравіших номерів став зворушливий контемпорарі від сексуальної ведучої "Сніданку з 1+1" Людмили Барбір і Дмитра Жука. Такою розкутою і пристрасною Людмилу телеглядачі ще не бачили.

"Я хочу надихнути жінок бути бажаною, не боятися змінювати себе і своє життя", - коментує Людмила свою участь у проекті. Після виступу Влад Яма назвав її відкриттям цього сезону, а Катерина Кухар поставила свою першу десятку і емоційно прокоментувала:

"Я дивлюся трейлер до відвертого фільму «Основний інстинкт», але не з участю Шерон Стоун, а з нашою Монікою Беллуччі - саме так Вас би звали, якщо б ви жили в Італії. Приходячи на ефіри «Сніданку з 1+1», я навіть не здогадувалася, яка сексуальна тигриця живе всередині вас. У цьому сезоні ви - моя муза".

Пристрасний фокстрот від актриси Ксенії Мішиної та Жені Кота під безсмертний хіт Кузьми Скрябіна "Мовчати" зворушив телеглядачів. А їх палкий поцілунок і миттєвий ляпас на паркеті здивували всіх. За лаштунками Надія Матвєєва зізналася, що думає, що Ксенія і Женя не байдужі один до одного. Строга, але справедлива суддя Катерина Кухар емоційно прокоментувала виступ пари:

"Після вашого танцю на моїх губах залишився гірко-солодкий присмак. Мені здається, зараз була прелюдія до пристрасного роману. Мої очі - рентген - бачать більше, ніж ви хочете показати".

Зовсім іншою глядачі побачили зірку «Кварталу 95» Олену Кравець. "Те, що я працюю в гумористичному жанрі, зовсім не означає, що так проходить все моє життя. Мені теж може бути сумно і боляче. Я вже давно не «Оленка з «95 Кварталу ». «Танці з зірками» дають можливість вийти за рамки звичного образу та для мене це в першу чергу - це звільнення", - зізналася Олена Кравець. Ніжна і жіночна артистка виконала на паркеті романтичний фокстрот разом з Максом Леоновим і привела в захват глядачів і суддів.

"Найголовніше - я побачив, як світяться твої очі. Це коштує багато", - зазначив Влад Яма.

І хоча за результатами першого ефіру голосування не відбувалося і жодна пара не вибувала, судді були вимогливими у своїх оцінках. За їх результатами, перше місце в таблиці посіла призер Олімпійських ігор Ганна Різатдінова та Олександр Прохоров.

Нагадаємо, раніше "Знай.uа" розповів, як пройшов KvartalFest 2019 в Підопригори - який особливий подарунок зробив Квартал 95, що сказав Зеленський у відеозверненні і як виступила Тіна Кароль.

Також повідомлялося, як презентували нові “Танці з зірками” в оранжереї на ВДНГ у Києві.

Також читайте про те, що відомо про новий сезон "Танців з зірками".