Марія Оз, модель з України, є володаркою найбільших очей у світі, як вирішили користувачі мережі.

Фанати моделі постійно захоплюються її красою і незвичайними, але привабливими рисами обличчя: дуже пухкими губами, загостреними лініями обличчя і просто казково великими очима.

Прекрасная новость!
Теперь Знай.ua стали еще ближе и доступнее. Скорее качай приложения для Android или IOS и оставайся в курсе последних событий. Все это в неповторимой подаче журналистов нашего портала!

Останнім часом у світі моди нестандартна зовнішність стає цікавинкою, за яку провідні модні будинки і бренди готові боротися і платити чималі суми.

Популярні новини зараз
ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити Виплати ніхто не чіпатиме: переселенців порадували доброю звісткою Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет" Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку
Показати ще

Марія не стала в цьому випадку винятком, і зараз вона співпрацює з сервісом оренди суконь та аксесуарів Oh My Look і G. Bar. До цього вона працювала з Іваном Дорном та Вірою Брежнєвою.

Немає нічого незвичайного в тому, що Марію Оз бурхливо обговорюють в мережі. Шанувальники в захваті від її чарівної зовнішності, хоча є і хейтеры моделі, які стверджують, що вона сильно ретушує свої фото.

Нагадаємо, раніше дівчина Роналду зізналася, навіщо їй Кріштіану: "Не з-за грошей".

Також Знай.uа писав, що сина Памели Андерсон погубив "зелений змій": життя улюблениці мільйонів летить шкереберть, правда з перших вуст.

Ще Портал Знай.uа повідомляв, що Міла Йовович зворушливо привітала чоловіка з 10-ю річницею: одразу видно - українські коріння.