З 24 по 29 серпня в російському Сочі проходить музичний фестиваль "Нова хвиля". І крім конкурсантів, на конкурсі виступають вже відомі, переважно російські зірки. Так, серед старих і нових рос-селебріті засвітилися також українські, наприклад, Ані Лорак та Світлана Лобода. На сторінці конкурсу в Instagram з'явилося відео, на якому видно Лорак у відвертому образі.

Читайте Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Чудові новини!

Тепер Знай.uа став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй програми для Android чи IOS і залишайся в курсі останніх подій. Все це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

На відео Ані Лорак позує одна в довгій чорній сукні з пікантним розрізом внизу і відвертим декольте зверху. При цьому на її руках довгі атласні рукавички вище ліктів в тон сукні, волосся розпущене, а у вухах довгі сережки. При цьому шанувальники помітили, що співачка збільшила груди і ще більше накачала губи.

Популярні новини зараз
Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Нагадаємо, мокра Лорак оголилася і тут почалося, шанувальники не стрималися.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Ані Лорак розчарувала навіть російських шанувальників.

Також портал "Знай.ua" писав, що Ані Лорак заблукала в лісі перед черговим російським концертом.