У понеділок, 2 серпня, розпочався грандіозний фестиваль мистецтв Edinburgh Fringe Festival 2019, який проходить в британському Единбурзі до понеділка, 26 серпня. Безліч всесвітньо відомих артистів стали свідками неймовірного шоу, а в їх числі опинилася зірка культового серіалу Гра престолів Емілія Кларк. Про це повідомляє Clutch.

Прекрасна новина!

Тепер Знай.иа стали ще ближче і доступніше. Скоріше качай програми для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Все це в неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Читай Знай.иа оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

На офіційній сторінці Instagram актриса поділилася враженнями від побаченого і опублікувала фотографію без макіяжу, яку зробила по дорозі додому.

"О, Боже мі-і-ій! Добре, можливо, я застрягла під дощем з грозою, можливо, я спала менше, ніж коли-небудь в своєму житті, я могла сміятися і плакати, і все це між тим, як спостерігала за талантами, так що... Сідай у поїзд та їдь на фестиваль!", – написала 32-річна Кларк і зазначила кожного з тих людей, які подарували їй незабутній відпочинок та враження.

"Така душка без макіяжу. Начебто зовсім проста дівчина", "Господи, як можна народитися настільки ідеальною людиною? Мені здається, Емілія впала в еліксир молодості і тепер завжди буде виглядати, як дівчинка зі старшої школи", "А подумки на кожній фотографії я домальовую драконів. Ці очі – два бездонних океану", – прокоментували захоплені шанувальники.

Нагадаємо, що Кіт Харрінгтон оговтався після фіналу "Гри престолів".

Як повідомляв портал Знай.ua, Кіт Харінгтон приєднається до киновселенной Marvel.

Також портал Знай.ua писав, що актриси "Гри престолів" Ліна Хіді і Гвендолін Крісті разом не тільки знімаються.