Зовсім скоро стартує показ ювілейного 10 сезону вокального шоу "Х-фактор" на телеканалі СТБ. Творці шоу пообіцяли шанувальникам масу приємних сюрпризів і безсумнівно будуть дивувати глядачів кожним ефіром. Новинкою стало те, що вперше крісла суддів посіли одразу дві дівчини. І не просто дівчата,а спекотні красуні Ольга Полякова і Настя Каменських. Варто відзначити, що NK не в новинку бути в журі "Х-фактора" і в минулому сезоні вона стала тренером-переможцем.

Зараз артистка розповіла, наставницею якої категорії на шоу вона хотіла б стати в цьому році, яких артистів хоче бачити у своїй команді, а також відповіла на питання, чи є конкуренція серед членів журі.

Каменських заявляє, що в цьому сезоні їй потрібен не просто співак, а виконавець з величезним потенціалом і бажанням плідно працювати:

Популярні новини зараз
Ухилянтам готують суворі обмеження: зроблять все, щоб йшли до ТЦК Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

"Я готова поділитися своїм досвідом, адже вже пройшла величезний творчий шлях і на своєму прикладі можу абсолютно точно сказати, що будь-які цілі досяжні, якщо трудитися"

Прокоментувала красуня і чутки про конкуренцію з не менш яскравою Ольгою Поляковою:

"Я не вважаю, що серед членів журі є конкуренти, адже у всіх у нас одна мета: знайти артистів, які стануть майбутнім української сцени, які завоюють любов мільйонів українців і про які, можливо, навіть почує весь світ. Тому головний фокус - розкрити весь потенціал своїх підопічних".

Нагадаємо, у травні гурт ZBSband презентував свій дебютний альбом. Підопічні Насті Каменських порадували новими піснями в незвичайному жанрі.

Також "Знай.ua" писав, що грузинський красень і холостяк Іраклі Макацарія залишився під враженням після того, як провів час на зйомках 10 сезону Х-фактора.

Крім цього, співачка Оля Полякова відверто розповіла, як потрапила в зірковий склад журі "Х-фактору", та чи вважає зірка конкуренткою Настю Каменських.