Відома українська співачка ONUKA від'їжджає до Китаю. Гурт відіграє свої перші гастролі у Китайській Народній Республіці.

Пустинний кабінет географії, карти світу, глобуси. Саме у такій атмосфері ONUKA, вона ж Ната Жижченко голосом Google розповідає про перші гастролі гурту у Піднебесній.

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Ната Жижченко

Як відомо, це не вперше, коли артистка говорить голосом машини. Раніше за його допомогою були записані треки Vidlik і XASHI. Щоправда, цього разу тут виключна самоіронія.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще

Чудова новина!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

З відеороликів, які опубліковано у соціальних мережах гурту, відомо, що ONUKA зіграє два сольних лайви у Гуанчжоу і Тяньцзінь, а також візьме участь у 12 Міжнародному фестивалі молодіжного мистецтва. Подія є знаковою для культурного життя країни — щорічно на заході виступають десятки гуртів з Китаю та зарубіжжя, а їхні виступи транслює національне телебачення КНР.

За словами лідерки гурту, вони до останнього не знали, наскільки вдасться організувати тур так далеко за межами України., саме тому прийняли рішення не розголошувати про плани.

Афіша

"Навіть під час знімань анонсу ми не мали документального підтвердження. Для мене велика радість, розширивши гастрольну географію ONUKA, представити українську музику вперше аудиторії КНР", - розповіла співачка.

Лайви гурту відбудуться наприкінці серпня — початку вересня 2019-го.

Додамо, що навені 2019 ONUKA представила свій альбом MOZAЇКА у європейських країнах.

Також на гурт чикає багато турів і Україною по поверненні з Піднебесної.

Нагадаємо, ONUKA приєдналась до українців під час Ходи Гідност на День Незалежності в Києві.

Як повідомляв раніше Знай.ua, ONUKA представила свій новий хіт під назвою "ZENIT".

Також портал Знай.ua писав, що ONUKA розповіла дещо цікаве про своїх родичів.