Кандидат філософських наук, тренер особистісного зростання, відомий психолог і телеведуча Наталія Холоденко за останні роки дуже змінилася. Знаменитість схудла на кілька розмірів і серйозно попрацювала над своїм стилем в одязі. Кожен її вихід у світ справляє фурор. Очевидно, Холоденко вирішила не зупинятися на досягнутому і продовжує свій шлях до ідеального перетворення, передає "Clutch".

Наталія Холоденко

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Свої успіхи Наталія періодично демонструє на сторінках в соцмережах, публікуючи фотографії в нових образах, які дозволяють розглянути всі тонкощі фігури. Ми вже розповіли, як Наталія зважилася на фотосесію в купальнику, а тепер хочемо показати її новий гардероб.

Так, на особистій сторінці в Instagram Холоденко поділилася знімком, де зображена під час прогулянки по вуличках Монако. 36-річна Наталія позує в світлих коротеньких шортах, які поєднувала з трикотажною майкою з воланом і босоніжками на підборах.

Наталія Холоденко

"Розкіш. Несподівано для мене Лазурний берег Франції в ній потопає. Що я можу сказати: потрібно навчитися це не оцінювати, не засуджувати, а спостерігати і захоплюватися",- підписала знімок зірка.

Шанувальники тут же її підтримали і почали захоплювалися не тільки красою навколо, але і самою Наталею.

Нагадаємо, Аніта Луценко вперше за довгий час показала маленьку доньку, а фанати залишилися в захваті.

Раніше Знай.ua повідомляв, Тіна Кароль похвалилася черговим жіночним чином, примірявши сукню з глибоким декольте.

Також Знай.ua писав, Даша Астаф'єва поділилася дуже відвертими кадрами, прикрившись лише прозорою плівкою.