Не так давно стало відомо, що у новому ювілейному сезоні шоу Х-Фактор на СТБ ведучу Оксану Марченко замінить її колега Даша Трегубова. Актриса прославилася після того, як засвітилася в програмах Цієї миті рік потому на тому ж телеканалі, була експертом на проектах Все буде добре, Битва екстрасенсів та інших. З тих пір українці почали уважно стежити за артисткою і підписалися на її соціальні мережі, передає "Clutch".

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Так, днями Даша Трегубова взяла участь в спокусливій фотосесії на березі і захопила соковитими образами. На одному з кадрів нова ведуча Х-Фактора у відвертій сукні з глибоким декольте засвітила пишний бюст.

«Трегубова, що, вампір? Що 15 років тому, що сьогодні – одне і те ж», «Сьогодні бачила вас в парку на зйомках, ви в житті ще красивіша», «Гарне і симпатичне фото неймовірно красивої жінки! Мене так надихає, що ви в будь-якому образі виглядаєте, як школярка, хоча й краса ваша натуральна! Бажаю вам залишатися такою ж прекрасною», «Ой, ну після таких фоток хлопець у тебе точно повинен з'явитися» – коментують шанувальники.

Нагадаємо, раніше дружина Monatik завоювала українців красою і стилем.

Також Знай.uа писав, що Лайма Вайкуле назвала найбільш важливі якості для жінки: "Це вроджене".

Ще Портал Знай.uа повідомляв, що Джолі забула про Пітта в обіймах зірки "Месників".