Кравець також не проти "подуріти" і підіграти гумору Леонова

Олена Кравець і Макс Леонов всіма силами готуються до другого ефіру нового сезону Танці з зірками 2019! При цьому хореограф і актриса із задоволенням показують шанувальникам відео з цих тренувань. Зазначимо, що за результатами першого ефіру Танців пара Кравець-Леонов увірвалася п'ятірку лідерів і зайняли почесне 5-е місце! Тоді Олена та Макс виконали запальний фокстрот.

Яким саме танцем вони будуть дивувати глядачів під час другого ефіру - поки що не відомо. Зате відомо, що актриса і хореограф активно до нього готуються. І репетиції не обходяться без кумедних випадків.

Так, на своїй сторінці в мережі instagram партнер Кравець з Танців з зірками Макс Леонов опублікував веселе відео з тренувального залу. На ньому бачимо Кравець, яка… лежить на підлозі. При цьому Леонов зазначив, мовляв, підлоги в залі брудні і Олена виступила “прибиральницею”. Відповідне відео було опубліковано в twitter-акаунті MyGlamWish.

Популярні новини зараз
Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще
“ми Прийшли в зал - працювати над танцем для другого ефіру! А тут виявилося трошки неприбрано. Ось, і Ленка зголосилася допомогти. Ленка - прибиральниця, у якої півмільйона абонентів в инстаграме...преміум-клас, - сміється Леонов, коментуючи відео. - Ось так ми прибираємо зали”.

“Якщо вам потрібна прибирання танцювальних залів, то є ось така послуга. Я натираю підлоги”, - жартує на камеру Кравець.

Нагадаємо, Влад Яма поділився враженнями від першого ефіру "Танців з зірками”.


Як повідомляв раніше Знай.uа, Юрій Великий розповів "Знай.иа" про повернення у Квартал 95 і пародіях на Володимира Зеленського.


Також Знай.uа писав про те, що Влад Яма заради учасниці "Танців з зірками" зробить те, чого ніхто не очікував.