Відома українська співачка Настя Каменських, яка виступає під псевдонімом NK, останнім часом кардинально змінила образ і схудла, чим і хвалиться на своїй сторінці в Instagram. Нещодавно знаменитість виставила яскравий кадр з одного з ранкових тренувань, почавши практикувати йогу. Так, артистка позувала без макіяжу в чорних лосинах і облягаючій кофтині власного бренду спортивного одягу, зізнавшись, що нове захоплення дається їй нелегко.

"Вже було 5 тренувань, 2 медитації і 3 дихальні практики! Це складно, і навіть не фізично, а морально. Так, як ретріт взагалі націлений на те, щоб зняти внутрішні затискачі, розв'язати емоційні вузли і стати в цілому вільнішим і щасливішим. Коротше, мені подобається пізнавати і кайфувати від цього! Namaste 🙏🏻", - поділилася емоціями Каменських. Фолловери залишилися в захваті: "Тобі на користь, виглядаєш супер🔥😘", "Красива природною красою❤️❤️❤️❤️", "дуже Красива", "У тебе фігура просто класна", "😍🔥кайфф", "Сонечко 😍😍😍😍😍😍❤️", "Настюша, Ви прекрасна 😘😍".

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити
Показати ще

Чудові новини! Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Читай Знай.uа у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!