Надя Дорофєєва дала інтерв'ю журналу Cosmopolitan, в якому відверто розповіла про свої проблеми з чоловіком.

Сім’я Володимира Дантеса та Наді Дорофєєвої завжди була прикладом міцної подружньої пари. Вони із завидною регулярністю розчулювали шанувальників зворушливими спільними фото і проявами любові. Їхні прихильники переконані, що артисти явно щасливі і насолоджуються кожною проведеною разом хвилиною.

Та в певний момент співачці все ж довелось звернутися по допомогу до психолога, як повідомляє РБК-Україна.

Надя Дорофєєва і Володимир Дантес

Ось що виявилося. Ще на початку відносин у зіркової пари виникли труднощі, через які особливо сильно переймалася Надя Дорофєєва. Перед нею постала проблема самотності та довга відсутність коханого – Дантес часто змушений був залишати молоду дружину наодинці через свій насичений робочий графік.

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

"Коли Вова почав активно подорожувати, мені здавалося, що життя скінчилося. Протягом тижня після першої подорожі я йому виносила мозок, лаялася і говорила, що ми не зможемо так жити", - призналася артистка. Надя Дорофєєва

Окрім того, Надю почали мучити ревнощі до подруг Дантеса. Саме тоді вона вирішила не тягти із візитом до спеціаліста.

Наразі у пари все наладилося, пройшла також неприязнь Дорофєєвої до роботи чоловіка і вона сповнена надій щодо їхнього щасливого майбутнього.

Нагадаємо, раніше Надя Дорофєєва показала нове відео в своєму Instagram

Як повідомляв портал "Знай.ua", Дорофєєва розлютила шанувальників оманливою рекламою

Також "Знай.ua" писав, що Надя Дорофєєва показала нове неоднозначне фото