Популярна українська співачка, колишня солістка гурту "ВІА ГРА" Надя Мейхер-Грановська здивувала публіку дуже зухвалим і провокаційним знімком.

Так, одна з найпривабливіших українських артисток Надія Мейхер-Грановська, велика любителька показати себе. Для багатьох шанувальників на території всього пострадянського простору – вона залишається незмінним "секс-символом", така собі вітчизняна Моніка Беллуччі, пише портал "Політека".

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Нещодавно співачка підтвердила своє реноме виклавши в мережі кілька "гарячих" фото, де позує в італійських нарядах. Крім цього, українська красуня показує в соцмережах і більш пересічні знімки – але все ж зображення в так званих "Сториз" в Instagram користуються не меншою популярністю, ніж всі інші. Так на останньому такому фото артистка красується в традиційних для неї чорних шовках, демонструючи свої пишні груди у відображенні дзеркала – знімок походить на домашнє сэлфи:

"Відображення життя", — саме таким хештегом позначила співачка своє нове фото. Вона накинула поверх джинсову куртку і загадково посміхається собі в дзеркалі.

Нагадаємо, Мейхер зізналася у своїх табу на знімальному майданчику: "З-за своєї великої сором'язливості".

Як повідомляв Знай.uа гаряча Мейхер розповіла про новий роман з Горбуновим: "Ми миттєво відчули...".

Знай.uа писав, Надія Мейхер закохала Instagram променистою посмішкою і природною красою: "Ніколи не пізно".