Відомий український співак, який переміг у Національному відборі і став учасником "Євробачення" у 2018 році, Костянтин Бочаров, більш відомий як Melovin, і якого ще називають українським Дракулою, часто ділиться з шанувальниками новинами свого життя в соціальній мережі Instagram.

Так, в цей раз артист порадував фоловерів новим фото у незвичній локації.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Melovin позує на фото у картатій сорочці з коротким рукавом та у шортах з таким же яскравим принтом. Співак також обрав чорне взуття з яскравими вставками. Доповнив образ український Дракула стильними окулярами.

Популярні новини зараз
Тарифи на воду вже підняли: де платитимуть дорожче Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею Відмова може бути вигідною: українцям пояснили переваги Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Чудові новини!
Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Річ у тому, що Melovin брав участь у показі українського дизайнера Жана Гріцфельдта у рамках Ukrainian fashion week.

Фанати взялися активно коментувати фото та оцінювати образ артиста.

Нагадаємо, що Лорак впустила груди з халата, шанувальники побачили те, на що не розраховували: "Все перероблено".

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Ірина Білик показала дорослого сина-красеня.

Також портал "Знай.uа" писав, що Лобода вирішила натякнути на роман з Тіллем Ліндеманном, адже дочці Тільді, передбачуваним батьком якої він і є, зовсім нещодавно виповнився рік.