Відомі українські зірки номіновані на російську музичну премію "Золотой грамоффон". Так, серед усіх артистів є фото Ані Лорак, Віра Брєжнєва та гурт "ВИА ГРА". Вони вже давно будують кар'єру у Росії. Однак на постері також з'явилися фото Потапа та Анастасії Каменських, яка зараз виступає під псевдонімом NK.

Про це повідомляє видання Glianec.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Чудові новини!
Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Самі артисти поки не підтвердили інформацію, що поїдуть на вручення премії у Москву. Зазначимо, що "ХІХ Церемонія вручення народної премії "Золотой грамоффон" відбудеться 29 жовтня у Державному Кремлівському Палаці, а також 30 жовтня у Льодовому Палаці.

Нагадаємо, що Лорак впустила груди з халата, шанувальники побачили те, на що не розраховували: "Все перероблено".

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Каменських вдарилася в духовні практики і показала чистий екстаз на відео: "Коротше, подобається мені кайфувати".

Також портал "Знай.uа" писав, що Лобода вирішила натякнути на роман з Тіллем Ліндеманном, адже дочці Тільді, передбачуваним батьком якої він і є, зовсім нещодавно виповнився рік.