Відома українська співачка, солістка групи "Время и Стекло" Надя Дорофєєва давно одружена з Володимиром Дантесом і вони - одна з найкрасивіших пар українського шоу-бізнесу. Втім, у сімейному житті пари все не так безхмарно, як здається на перший погляд.

У свіжому інтерв'ю журналу Cosmopolitan Надя Дорофєєва зробила справжній фурор, зізнавшись, що раніше страшенно ревнувала чоловіка і навіть відвідувала психолога, щоб приборкати ревнощі.

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

"Коли Вова почав активно подорожувати, мені здавалося, що життя скінчилося. Протягом тижня після першої подорожі я йому виносила мозок, лаялася й говорила, що ми не зможемо так жити", - розповіла Надя Дорофєєва про початок своїх відносин з Дантесом.

Чудові новини! Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

"Раніше я навіть подруг Вовиних не могла терпіти. Відвідувала психолога через ревнощі і просила поради, як перестати їсти мозок коханому. А потім все різко перевернулося: я відчула, що стала самостійною жінкою", - додала артистка.

Раніше Знай.ua розповідав про те, що Надя Дорофєєва порадувала фанатів дуже лагідним знімком з мамою Ольгою.

А ще Дорофєєва позувала для видання JetSetter в тілесному боді і стильній вініловій смарагдовій накидці. Артистка зізналася, що тепер це одна з її найулюбленіших зйомок.

Також Надя давала концерти в Туреччині, гастролюючи по різним готелям і зізналася, що таким чином можна поєднувати роботу з відпочинком, хоча п'ятий концерт поспіль дається важко.