Відома українська співачка Настя Каменських, яка виступає під псевдонімом NK, останнім часом кардинально змінила образ і схудла, чим і хвалиться на своїй сторінці в Instagram. Нещодавно знаменитість виставила кадр перед виступом, позуючи в досить пікантному образі. Так, артистка приміряла лише відверте боді, усипане перлами, зірками і бахромою, високі панчохи і ботфорти, доповнивши образ фірмовими кучериками.

"Як вам мій новий образ?", - поцікавилася Каменських. Фолловери взялися критикувати: "Почуття стилю ти десь явно загубила", "Так зі смаком у неї біда.🙈🙈", "Настя - ви красуня, навіщо все - панчохи та труси! Вам треба щось своє, шукайте!", "Ну так собі, якщо чесно 🙈", "Образ мрія Леонтьєва Валери😂", "У мене на дачі на двері такі висять", "Образ не красивий, дизайнери почепили на купальник все що залишилося від випускної сукні чиєїсь .".

Популярні новини зараз
У ТЦК потрібно і жінкам: кому з українок загрожує мобілізація після 18 травня В Україні пенсіонери отримають "подвійні", та навіть "потрійні" пенсії: у ПФУ озвучили вимоги Нові тарифи на газ в Україні: скільки він коштуватиме до квітня 2025 року Гроші на кону: "Ощадбанк" зробив важливе оголошення
Показати ще

Чудові новини! Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Читай Знай.uа у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!