Відома українська співачка Віра Брежнєва, дружина Костянтина Меладзе, яка нині часто виступає в Росії, поділилася з фоловерами в Instagram незвичайним фото. Знаменитість виставила забавні спільні кадри з найкращою подругою, моделлю Оленою Перміновою, позуючи у відвертих бікіні. Так, артистка трепетно привітала дівчину з днем народження, засвітивши нескінченні ноги і стрункі фігури.

"Той випадок, коли у гарної людини і душа красива! А сьогодні у власниці цієї красивої душі - День Народження ! 💙 @lenaperminova 💙пишаюся, люблю, обожнюю наш час разом і посилаю поцілунки туди, де ти зараз 😘 хоча там, як завжди «стільки справ» 👧🤪🤗🥰🔥", - зворушливо підписала Брежнєва. Фолловери ж відзначили схожість подружок: "Ви точно з цією дівчиною не родички?)😂 Ну капець вона копія твоя, просто))", "Дві Віри 😁", "Той випадок коли рідні душі навіть зовні схожі один на одного 💫💫💫".

Популярні новини зараз
"Період складнощів закінчується": ведичні астрологи назвали місяць, коли українцям стане легше дихати Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф Відмова може бути вигідною: українцям пояснили переваги Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись
Показати ще

Були і ті, хто розкритикував фігуру Віри: "Інопланетяни", "Перша фотка жахлива! Не сексі!", "Фууууууу!!!!", "Кошмар", "Прям 2 антилопи, поскакали на водопій?", "Які ви худі, треба терміново м'ясо трохи наростити.".

Читай Знай.uа у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Віра Брежнєва поділилася в Instagram спільним знімком з 17-річною дочкою Сонею. Шанувальники не одразу зрозуміли, де мама, а де донька, адже вони схожі між собою, як дві краплі води.

Також знаменитість показала спільний знімок з Джастіном Бібером і його нареченою Хейлі Болдуін.