Настя Каменських не перестає худнути. Співачка й надалі продовжує дотримуватися строгої дієти та не залишає виснажливих тренувань. Про це вона повідомляє у своєму блозі, публікуючи фото із спортзалу. Також Каменських ділиться ефективними та випробуваними на собі вправами для стрункого тіла.

Ще два роки тому Настя Каменських шокувала шанувальників станом своєї фігури і зайвою вагою, але зараз вона публікує фото у відмінному вигляді. Про це пише модний жіночий журнал GLIANEC.

На днях відома співачка поділилася із підписниками прикладом меню однієї з її дієт.

Настя Каменських до дієти

Каменських показала фанатам, що вона їсть протягом одного дня. Її дієта складається із п’яти прийомів їжі.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Перший сніданок – вівсянка з яблуком, після ранкового тренування;

Другий сніданок – омлет і салат;

Обід – гречана каша і салат із зелені, але без помідорів;

Другий обід – нежирна риба або куряче м'ясо;

Вечеря – сир з нульовою жирністю, о 10-11 годині вечора.

Сама Настя призналася, що основною причиною її зайвої ваги було те, що на гастролях, які передбачають постійні переїзди, стреси і нерегулярне харчування, вона зовсім не стежила за тим, що їла. В результаті у неї з’явилася зайва вага. І тому в певний момент Каменських прийняла рішення, що пора відпочити від занадто насиченого життя, і повністю віддатися схудненню.

Нагадаємо, раніше Настя Каменських показала нове фото і розбурхала мережу.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Потап і Настя Каменських їдуть на вручення російської премії - деталі неприємної ситуації.

Також "Знай.ua" писав, що Каменських показала, як зустрічала Потапа з курорту.