Всесвітньо відомий голлівудський актор захопився пластикою настільки, що змінив зовнішність до невпізнання.

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Фолловери у соцмережах і любителі кіно почали активно обговорювати кардинальні зміни в зовнішності 66-річного Міккі Рурка. Актор з’явився в ранковому ток-шоу, однак фанати не впізнали кумира.

Приголомшені фанати вирішили, що колись секс-символ 80-х так і не зав’язав з пластичними операціями.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Чудові новини! Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

2 вересня Міккі Рурк відвідав шоу "Доброго ранку, Британія". Під час інтерв’ю актор розповів про свій останній проект Night Walk, однак глядачів цікавило зовсім інше питання – що сталося з обличчям кумира?

За словами фанатів, Міккі Рурк був незвично розгубленим, ніяк не міг зосередитися на розмові. Коли ведучий попросив його розповісти про новий фільм, актор розгубився і не відразу зрозумів, про що взагалі йдеться. Пізніше Рурк зізнався, що стрічка принесла йому масу задоволення, адже він давно не відчував себе настільки затребуваним.

"Я ніколи не відчував, ніби знову піднявся на пік популярності. Я не працював десять років, потім почав знову, і зараз у мене немає відчуття, що я багато чого домігся", – підкреслив актор.

Деякі користувачі залишилися стурбовані зовнішністю актора: "Так це ж зовсім інша людина", "Що з його обличчям?", "Ох, старий, зав’язуй з пластикою", – пишуть коментатори.

Нагадаємо, Тіна Кароль у відвертому вбранні ледь не затьмарила учасників "Танців з зірками": "Шкода Горбунова".

Раніше Знай.ua розповідав про те, що Надя Дорофєєва порадувала фанатів дуже лагідним знімком з мамою Ольгою.