У неділю, 25 серпня, стартував третій сезон шоу "Танці із зірками". Тоді традиційно шоу ніхто з учасників не покинув. Однак перша пара вилетіла з проекту на другому ефірі. Так, шоу несподівано для всіх покинули Tayanna та Ігор Кузьменко, який раніше переміг у проекті разом із Наталею Могилевською.

Tayanna в інтерв'ю виданню "Факти" розповіла, що була абсолютно не готовою до такого повороту подій.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

"У мене не було передчуття, що другий ефір стане для нас з Ігорем останнім. Чесно кажучи, це стало не просто несподіванкою, а справжнім шоком для нас! Після виступу, ще до оголошення результатів, я вже подумки опрацьовувала руху для наступного танцю, візуалізувала своє вбрання. Але... не склалося так, як я спланувала. Пам'ятаю, в той момент, коли почула результат, я дуже переживала і просто не могла стримувати емоцій", - розповіла артистка.

Популярні новини зараз
ТЦК збирає досьє на кожного: які дані вашої біографії знатимуть обов’язково Водоканали почали відключати неплатників: який борг вважається "критичним" ПриватБанк зарахує на карти українців від 250 до 25 000 гривень: кому пощастить Юність стукає у двері? Оновлені мотоцикли "Ява" знову продаються в Україні, одразу 6 моделей
Показати ще

Чудові новини!
Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Відомо, що Tayanna танцювала із серйозною травмою - у неї було зламане ребро. Зірка розповіла, що отримала травму, коли готувалася до другого ефіру. Партнер Ігор Кузьменко неправильно підхопив її і вона зламала ребро.

Я взагалі не люблю виносити свої болячки на загальне обговорення. Але оскільки надто багато людей знали про те, що сталося, приховувати не було сенсу. Так сталося, що за кілька днів до ефіру, під час репетицій підтримки, партнер неправильно мене підхопив і зламав ребро. Лікарі просили взяти лікарняний, хоча б кілька днів утриматися від тренувань. Але в мене була мета — танцювати. І я, як справжній спортсмен, брала себе в руки і працювала, перемагаючи біль. Просто намагалася забути про травму. Ви не повірите, але такий настрій притуплює біль і навіть лікує. Зараз все добре. Коли на другому ефірі ми танцювали фокстрот, я практично не відчувала болю. За три тижні ребро стало вже зростатися.

Нагадаємо, Танці з зірками: як Сашко Прохоров закружляв Анну Різатдінову - "Мова тіла, як відомо, зближує".

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Тіна Кароль у відвертому вбранні ледь не затьмарила учасників "Танців з зірками": "Шкода Горбунова".

Також портал "Знай.uа" писав, що Олена Кравець підірвала "Танці з зірками" пристрасним виступом: "Це було чарівно".