Танці з зірками продовжують дивувати і радувати талантами улюблених артистів. У перший день осені телеглядачі каналу 1+1 подивилися другий ефір шоу. І другий раз лідерами танцювального вечора стали Анна Різатдінова та Олександр Прохоров. Щоправда, цього разу вони на один бал поступилися парі Ксенія Мішина - Женя Кот. Але, як кажуть самі учасники шоу, Різатдінова і Прохоров - явні претенденти на перемогу в цьому сезоні і одні з найсильніших конкурентів.

Знай.uа поспілкувався з танцюристом Сашею Прохоровим про його тандем зі знаменитою гімнасткою. Раніше Аня зізналася, що їй дуже пощастило з партнером. А що про неї скаже сам хореограф?

Саша, Аня - спортсменка і вимоглива не лише до себе, але і до партнера. Хто кому більше підкоряється?

У разі нашої з Анею пари я б сказав, що у нас партнерські стосунки, ніхто нікому не підкоряється. Ми навчилися прислухатися один до одного і враховувати думку кожного - тим самим знаходити компроміс у будь-якій ситуації. А доказом цього стали наші оцінки в першому ефірі.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми
Показати ще

Що можете сказати про її характер?

Про характер Ані можна говорити дуже багато. На даному етапі вона відкрилася для мене як людина, яка вміє чути і слухати, людина з великим серцем і відкритою душею.

Аня дуже мила дівчина, але з сильним духом і характером. Ми дуже багато працюємо над собою в репетиційній залі, і те, як старанно вона готова працювати, щоб досягти досконалості в танці – просто вражає і неймовірно надихає!

Аня й Сашко на презентації нового сезону Танці з зірками

Як вам вдалося знайти спільну мову?

У нас в парі дуже швидко налагодився контакт і спілкування. Вже на першій зустрічі ми домовилися перейти на "ти". Аня дуже комунікабельна дівчина, з нею легко і приємно спілкуватися. Напевно, допомагає і загальний танець. Мова тіла, як відомо, зближує і прибирає всі межі.

З Анітою Луценко ви в минулому сезоні не дійшли до фіналу. Як думаєте, що завадило або чого не вистачило тоді?

Нашу пару з Анітою називали самою технічною в минулому сезоні. Ми завжди працювали на висоті і дійсно глядачам давали майстерно виконаний танець. Можливо, нам трохи не вистачило душевності виконання. Навчений цим, я і Аня тепер старанніше працюємо над емоціями в цьому сезоні. Головний козир нашої пари – чуттєве і емоційне виконання всіх номерів.

Кого можете назвати сильним конкурентом в цьому сезоні? Яку пару?

Головними конкурентами в проекті для нашої пари, я вважаю, є ми самі. Тому що кожен раз потрібно стрибнути вище своєї голови, показати більше своїх можливостей, розкритися ще більше перед глядачами. Думаю, що порівнювати себе з кимось не варто. Головне – розвиватися і ставати з кожним днем краще себе вчорашнього.

Думка кого з суддів для вас найбільш значима?

Думка кожного з журі важлива. Кожен мотивує по-своєму: хтось батогом, а хтось пряником. Прислухатися до них варто, хоча б через те, що ці люди з великими іменами і неймовірним досвідом!

Ми вкладаємо багато праці в це, і нам важливо, щоб ця праця оцінили як судді, так і глядачі. Адже для нас найголовнішим суддею є глядач! Він завжди буде чесний, завжди щирий. Головне завдання – завоювати його серце, закохати у свій танець, свою історію!

Ми читаємо абсолютно всі коментарі і пости зі словами підтримки в соцмережах! Нам дуже важливі ці слова – вони надихають і дають сили рухатися вперед і досягати нових вершин! Ми сподіваємося на таку ж народну підтримку і в наступних ефірах!

Нагадаємо, раніше учасниця шоу Танці з зірками Анна Різатдінова заінтригувала зізнанням про свого партнера. Крім цього, українська гімнастка відверто розповіла про новий етап у життя після розставання з нардепом-втікачем Онищенком.

Також Полякова вставила свої п'ять копійок в Танці з зірками.

А Тіна Кароль розкрила таємницю Танців з зірками.