Стало відомо, що в палаці мистецтв "Україна" концерт Таїсії Повалій не відбудеться. Про це на брифінгу в середу, 4 вересня, повідомив директор палацу Роман Недзельський.

Він також уточнив, що керівництво постійно радиться з СБУ з приводу виступів російських артистів.

"Ми віддавали заявку СБУ, де моніторили, чи є люди в списку "Миротворця", чи перетинали кордон, яка є нелегальною на території України, виступали у зоні бойових дій", – заявив він.

До того ж, за його словами, "Україна" спеціально підвищувала ціну на оренду залу російським артистам. Більш того, палац не є тією інстанцією, яка може забороняти артистам в'їжджати в Україну.

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору ТЦК дав чоловікам 60 днів: повідомити обов'язково Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять
Показати ще

"Для цього у нас є прикордонна служба, митна служба, відділ статистики та відділ міграції, які ці питання відстежують. Ми тільки даємо заявку. Концерту Таїсії Повалій у палаці "Україна" не буде, тому що не дотримана вся процедура. Якщо вона співачка, то повинна адаптуватися до того, що у нас сьогодні є. Якщо вона не адаптується, то соціум її не сприйме", – зазначив Роман.

Також Недзельський додав, що ніяких попередніх угод з Повалій підписано не було.

Нагадаємо, що Повалій висловилася про скандал навколо її концерту в Києві.

Як повідомляв портал Знай.ua, Повалій і Лобода розважать Путіна.

Також портал Знай.ua писав, що соратниця Януковича Повалій отримала по заслугах за концерт в Києві.