Відома українська співачка Віра Брежнєва, дружина Костянтина Меладзе, яка нині часто виступає в Росії дуже активно веде свій Instagram. Нещодавно коханий чоловік знаменитості вперше за довгий час виставив трепетне фото з нею на своєму акаунті. Так, артисти ніжно обіймалися на камеру, а Валерій таким чином остаточно розвіяв всі чутки про їх з Вірою розлучення.

"Коли я чую музику...❤", - трепетно підписав Меладзе. Фолловери залишилися в захваті: "маленька жінка в руках сильного чоловіка....це щастя!!!", "Скільки ніжності і турботи в одному фото!!!", "Він її обожнює❤️А Віра любить..і буде вдячна довго довго😊😊😊", "найулюбленіша пара шоу-бізнесу❤️❤️", "Щастя вашій родині🙏", "Яка гарна пара😍😍😍", "Яке прекрасне фото...Мужній,сильний і красивий чоловік та ніжна,витончена жінка...💓💝💕💖💝💖💝".

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Віра Брежнєва поділилася в Instagram спільним знімком з 17-річною дочкою Сонею. Шанувальники не одразу зрозуміли, де мама, а де донька, адже вони схожі між собою, як дві краплі води.

Також знаменитість показала спільний знімок з Джастіном Бібером і його нареченою Хейлі Болдуін.