Скандальна українська співачка Світлана Лобода, яка зараз живе і працює в Росії, дуже активно веде свій аккаунт в Instagram. Нещодавно знаменитість виставила дивне відверте фото у Сторіс з концерту, позуючи навпочіпки в пікантному боді з глибоким декольте. Так, артистка засвітила не тільки груди, але і більш інтимні місця, розставивши ноги.

Також Світлана показала, як виглядає після концертів - без макіяжу і яскравих викликаючих вбрань, зробивши селфі в дзеркалі. Варто відзначити, що останнім часом Лобода все частіше епатує публіку на своїх шоу, за що фанати не тільки захоплюються, але і критикують кумира.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Світлана Лобода виклала дуже зворушливе фото вагітної себе і зізналася в любові молодшій доньці Тільді.

А ще артистка у шкіряній сукні показала фанатам уривки з інтерв'ю, в якому розповіла про свої уподобання в музиці та кіно.