Скандальна українська співачка Світлана Лобода, яка зараз живе і працює в Росії, дуже активно веде свій аккаунт в Instagram. Нещодавно знаменитість виставила уривок з нової композиції "В зоні ризику", яку так довго чекали її шанувальники. Так, артистка позувала на чорно-білій обкладинці треку голяка, одягнувши лише туфлі на підборах і футуристичні овальні окуляри.

"В ЗОНІ РИЗИКУ
Прем'єра Треку🌡🌡
сьогодні )", - анонсувала Лобода. Фолловери не пройшли повз: "Багато останнім часом під Zhu косять ) і ви туди ж ..", "Я ніготь зламала собі, значить, буде вендета? Ви хоч замислюєтеся над тим, що співаєте? Брєд сивої кобили.", "Тут голос вмираючою старенької, абсолютно затюненый, ніби, спеціально вирішили приховати твій талант", "Що за мода така співати гнусявими дітдомівськими голосами? 😳", "НАЩООО ТАК БАГАТО ТЮНА😭😭😭😭".

Популярні новини зараз
Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Світлана Лобода виклала дуже зворушливе фото вагітної себе і зізналася в любові молодшій доньці Тільді.

А ще артистка у шкіряній сукні показала фанатам уривки з інтерв'ю, в якому розповіла про свої уподобання в музиці та кіно.