Журналістка Дар'ї Шаповалової поспілкувалася з українською співачкою Тіною Кароль. Про це пише Голос UA.

Інтерв'ю з зіркою відбулася на даху хмарочоса в Лос-Анджелесі, поки вона перебувала в США для запису кліпу. Під час розмови Кароль зізналася, як змінилася після смерті чоловіка - продюсера Євгена Огіра.

Нагадаємо, що в 2013 році Євген помер від раку шлунка у віці 33 років. До того часу вони прожили з Тіною п'ять років і в них з'явився син - Веніамін.

"Мені допомагає молитва. Після неї більше вистачає мудрості й стриманості, ніж без неї. Щодня молюся, вранці. Як внутрішній острівець. В ньому відчув себе і пішов вперед. Це прийшло до мене в 2013 році, коли у мене був переломний момент в долі. Це допомогло мені не падати духом і зрозуміти, що є сенс життя - мій дорогий дитина. Ситуація моя була дуже складною і це так чи інакше психологічний дисбаланс. А потім почалися військові дії в країні і прийняти правильне рішення було дуже важко. В таких речах ніхто не радить і ти не знаєш, чим зумовлений цей рада, дружбою, любов'ю або бажанням заробити. І я поки усіма своїми рішеннями пишаюсь і не соромлюся", - ділиться Тіна Кароль.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще

Молитва для співачки, як розмову зі своїм тілом і душом, щоб зрозуміти, чого хочеться насправді і як прийняти правильне рішення.

Нагадаємо, раніше Пугачова закрила рот всім, хто жартує про Галкіна: "Співала ще під час Другої світової".

Як повідомляв портал "Знай.ua" Молода коханка Павлика влаштувала скандал з його колишньою: "Все суцільна брехня!".

Також, "Знай.ua" Полякова заявила, що йде в мери Києва: "Хрін його знає, що у мене з головою"