Відома українська співачка Настя Каменських, яка виступає під псевдонімом NK, останнім часом кардинально змінила образ і схудла, чим і хвастається на своїй сторінці в Instagram. Нещодавно знаменитість виставила яскравий кадр з нової фотосесії, позуючи для реклами жіночих засобів гігієни. Так, артистка засвітила спортивну фігуру в білих велосипедках, синій кофті і масивних кросівках, розповівши, що встигла за літо.

"У мене було дуже насичене літо, але незважаючи на щільний графік, безліч концертів, зйомок, музичних фестивалів, я встигла досягти цілей у рамках челлендж #обіцяюзаліто:
✔️почала займатися йогою і навіть побувала на ретриті; ✔️ прочитала кілька книг іспанською, що дуже допомогло мені в його вивченні;
✔️ багато каталася на самокаті, адже так кайфово проводити час на свіжому повітрі влітку;
✔️вчилася правильно керувати своїм часом, щоб навіть в самий завантажений день залишався час на себе і близьких мені людей. ", - поділилася Каменських. Фолловери не пройшли повз, проте їх здивувала величезна кількість фотошопу:

Популярні новини зараз
Вже у червні отримають більше: пенсіонерам нагадали важливий нюанс – як добитися перерахунку Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф Упаковка по 80 грн: в Україні супермаркети змінили ціни на цукор, вершкове масло та олію Фанати засудили Могилевську за заохочення доньки: "Не зробили висновків..."
Показати ще

Нагадаємо, русалка Каменських в міні-бікіні змусила шанувальників помріяти.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Каменських застукали в ніжних обіймах Потапа.

Також портал "Знай.uа" писав, що Настя Каменських порадувала шанувальників новим викликаючим фото.