Кастинг шоу “МайстерШеф”, що виходить на СТБ завершено. Судді Ектор Хіменес-Браво, Єлизавета Глинська та Володимир Ярославський відібрали 50 кращих кулінарів-аматорів, яких чекає напружена боротьба.

Справжні випробування на проекті починаються вже з першого конкурсу. Першим етапом відбору стане наймасштабніше випробування цього сезону! В результаті з п'ятдесяти учасників на проекті залишиться двадцять.

Шоу Майстер Шеф

Сьогодні у випуску “МайстерШеф” у величезному чані Ектор Хіменес-Браво змішає три види зерна: гречане, кукурудзяне і пшеничне. Кожен учасник вибере для себе лише один вид зерна з якого готуватиме страву.

Шоу Майстер Шеф

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"Всі наші учасники на один конкурс стануть "Попелюшками", тому що на них чекає нелегкий кропітка праця. Але робота з тістом – це базове вміння, яке є обов'язковим для будь-якого кухаря. Ми перевіримо, чи володіють наші учасники цієї технікою, і чи здатні працювати в стресових умовах", - розповідає Ектор Хіменес-Браво. Ектор Хіменес-Браво

Шоу Майстер Шеф

Коли нарешті учасники добудуть потрібне зерно, вони мають зробити із нього борошно, а тоді – замісити тісто.

Якщо учасник вибрав гречку, то готувати буде собу – японську локшина з гречаного борошна. Якщо кукурудзу – папарделле, широку паста, яка родом з Тоскани. Якщо ж пшеницю - то судді будуть чекати від учасника відмінно приготовану класичну японську локшину удон.

Шоу Майстер Шеф

Від результатів цього конкурсу буде залежати, хто складе щасливу двадцятку сезону, тож учасникам доведеться добряче потрудитися.

Нагадаємо, раніше "Майстер Шеф" порадував списком 9 сезону - одна з кращих в Україні: фото та відео

Як повідомляв портал "Знай.ua", новий сезон "МастерШеф" готує жаркі сюрпризи

Також "Знай.ua" писав, що суддя шоу "МастерШеф" розповів про базові знання кухні: "Усі правила французи звели до культу"