Кастинг шоу “
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяСправжні випробування на проекті починаються вже з першого конкурсу. Першим етапом відбору стане наймасштабніше випробування цього сезону! В результаті з п'ятдесяти учасників на проекті залишиться двадцять.
Сьогодні у випуску “МайстерШеф” у величезному чані Ектор Хіменес-Браво змішає три види зерна: гречане, кукурудзяне і пшеничне. Кожен учасник вибере для себе лише один вид зерна з якого готуватиме страву.
"Всі наші учасники на один конкурс стануть "Попелюшками", тому що на них чекає нелегкий кропітка праця. Але робота з тістом – це базове вміння, яке є обов'язковим для будь-якого кухаря. Ми перевіримо, чи володіють наші учасники цієї технікою, і чи здатні працювати в стресових умовах", - розповідає Ектор Хіменес-Браво.
Коли нарешті учасники добудуть потрібне зерно, вони мають зробити із нього борошно, а тоді – замісити тісто.
Якщо учасник вибрав гречку, то готувати буде собу – японську локшина з гречаного борошна. Якщо кукурудзу – папарделле, широку паста, яка родом з Тоскани. Якщо ж пшеницю - то судді будуть чекати від учасника відмінно приготовану класичну японську локшину удон.
Від результатів цього конкурсу буде залежати, хто складе щасливу двадцятку сезону, тож учасникам доведеться добряче потрудитися.
Нагадаємо, раніше
Як повідомляв портал "Знай.ua",
Також "Знай.ua" писав, що