Відома українська телеведуча Леся Никитюк опублікувала новий знімок, зроблений на території суднобудівного заводу в Маріуполі.

Леся Никитюк продовжує зйомки свого всеукраїнського тревел-шоу Le Маршрутка і колесить по рідній країні в пошуках незвичайних об'єктів, про які зовсім скоро розповість з екрану телевізорів. Відпочивши і набравшись сил на турецькому курорті Бодрум, вона знову приступила до роботи. Леді Ле попрямувала до Маріуполя, де задіяна на зйомках випуску проекту.

В рамках поїздки, Леся відвідала один із заводів. З такої нагоди телеведуча одягалася дуже оригінальний аутфіт - обтягуючий лонгслів тілесного кольору з великими написами і логотипами, лосини в тон, а на верх вона одягла міні-спідницю на ґудзиках з анімалістичні принтом і пояс монтажника з безліччю кишеньок. Згідно техніці безпеки, на голові у Леді Ле була каска.

При цьому на одному з фото Никитюк позує тільки в одному комбінезоні, який екстремально облягає фігуру. На другому кадрі Леся доповнила образ міні-спідницею з пітоновим принтом.

Під фото шанувальники Леді Ле залишили коментарі і компліменти.

"А пояс монтажника який крутий, та й каска до лиця, Леся будуватиме кораблі?"
"Гарненька"
"Красуня"
"Божевільний прикид. классс"
"Така гарна"
"Як завжди красиво Леся 10 балів", - коментують шанувальники.

Нагадаємо, Леся Нікітюк в коротенькій сукні підкорює рідне місто.

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Леся Нікітюк затьмарила Дубай сміливим образом.

Також портал "Знай.uа" писав, що Леся Нікітюк зайнялася улюбленою справою в аеропорту.