Відома українська телеведуча і співачка Регіна Тодоренко часто привертає увагу фанатів незвичайними постами в Instagram. Нещодавно знаменитість виставила досить романтичний кадр з популярним актором, зіркою "Три метри над рівнем неба" Маріо Касасом. Так, артистка брала у нього інтерв'ю, після чого почала з ним фліртувати на набережній, забувши про чоловіка, Влада Топалова.

"Потяг... ❤️ ", - загадково підписала Тодоренко. Фолловери не пройшли повз: "Боже!!! Де Ви його знайшли?))) Кумир молодості!😍", "Це серіал називається так "Потяг", на презентацію якого він і прилетів в Москву", "У Регіни ноги підкосилися🤣", "ви Поспішили із заміжжям", "А чоловік згоден?", "Ніжку підвернула... 😜 кокетка!) 😍", "Між вами пробігла іскра?)", "Ох Владік!".

Популярні новини зараз
В Україні легкові авто ТЦК беруть на облік: що загрожує власникам Ви подивитесь на лічильники і не повірите очам: як прибрати кілька кубів до кінця місяця без порушень Не 3,5 і навіть не 4 грн за кВт: українцям назвали "справедливий" тариф на світло У комунальних платіжках з'явилася нова графа: за що доведеться доплачувати
Показати ще

Раніше "Знай.ua" розповідав про те, що Регіна Тодоренко написала, що американці і японці - набагато життєрадісніші українців, а потім звузила очі з допомогою пальців.

А ще артистка знялася в дуже незвичайній рекламі йогуртів з посипкою, показавши дві сторони себе і засвітила величезний вагітний животик.