Відома українська співачка і продюсер Наталія Могилевська захопила українців у мережі, виконавши гімн України у третьому ефірі "Танців з зірками".

Відповідне відео опублікували на YouTube-каналі співачки.

"Україна моя, нехай земля наша додає нам сили, хай наші Герої повернуться, а діти народжуються здоровими і щасливими. Нехай тим, хто керує країною вистачить сил і мудрості, щоб підняти економіку. І нехай ця війна закінчиться нашою світлою перемогою", - сказала Могилевська.

Щирі слова гімну розчулили українців, захоплення в мережі висловили всі небайдужі.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

"Слава Україні! Героям Слава! Дякую Наталя", "Згодна з попередніми коментарями, що це достойні слова для нашого гімну! Наталя молодець! Дуже красиво до мурашок по шкірі!!!", "До сліз, спасибі", - коментують українці.

Наталя Могилевська зазначила, що в минулому сезоні проекту підтримувала ведучу Лесю Нікітюк, яка дійшла до фіналу в парі з Максом Єжовим. Вони часто зідзвонювалися, з якихось питаннь Леся зверталася за порадою Наташі. Коли у Нікітюк стався конфлікт з Владом Ямою, співачка заступилася за подругу - вона тоді попросила суддю шоу не ображати Леді Ле.

Наталя та Влад Яма на презентації третього сезону Танців з зірками

Нагадаємо, раніше Наталя Могилевська закликала українців приєднатися до найважливішого флешмобу #letshelpbabusya.

Також Знай.uа писав, що Квартал 95 зачепив за живе піснею про українців, які повернулися додому.

Крім цього, "Коли мені буде 80...": Наталя Могилевська зробила відверте зізнання про "Танці з зірками".