Українська виконавиця Настя Каменських, яка зараз виступає під творчим псевдонімом NK, продовжує радувати шанувальників новими піснями і кліпами, а ще фотографіями на своїй сторінці в Instagram. Цього разу українська співачка опублікувала на своїй сторінці в соціальній мережі нове фото з фанатами.

На фотографії Каменських позує в незвичайному сценічному луці, її вбрання складається з оригінального іменного боді, прикрашеного стразами і перлами, і чорних панчіх. Настя відображена в компанії своїх фанатів, перед яким виступала, вона робить з ними селфі і роздає автографи. Шанувальники не пройшли повз і почали активно обговорювати нову публікацію зірки. Прокоментував знімки і чоловік Насті – Потап, він залишив їй смайлики-сердечка.

Нагадаємо, русалка Каменських в міні-бікіні змусила шанувальників помріяти.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Каменських застукали в ніжних обіймах Потапа.

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Також портал "Знай.uа" писав, що Настя Каменських порадувала шанувальників новим зухвалим фото.