Новина про "секретне" весілля відомого українського телеведучого Дмитра Комарова та моделі Олександри Кучеренко стала для багатьох справжньою несподіванкою. Не дивно, що подробиці їхнього роману, який вони так довго і вміло приховували, досі хвилюють глядачів і шанувальників.

На днях дружина мандрівника дала відверте інтерв'ю. Олександра Кучеренко розповіла про знайомство і першу романтичну зустріч. Про це стало відомо завдяки повідомленню одного з українських телеканалів.

За словами моделі, коли вона вперше побачила майбутнього чоловіка, жодних думок про можливі стосунки у неї не виникло. Єдине, що вона запам'ятала — Дмитра приємно слухати. Вже після перемоги Олександри у конкурсі "Міс Україна" ведучий зробив крок до зближення — і запросив її до себе в офіс.

"Він запропонував допомогти з благодійним проектом, з яким я збиралася їхати на "Міс Світу", поділився своїми ідеями щодо реалізації. Час минув так швидко... Ми спілкувалися 4 години на всі теми. Обидва відчули іскру і те, що душевно близькі на якомусь інтуїтивному рівні.", - розповіла дівчина.

Популярні новини зараз
Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись Відмова може бути вигідною: українцям пояснили переваги
Показати ще

Нагадаємо, молоденька дружина Комарова пікантно оголилася перед камерою, фанати в захваті: "Пощастило ж Дмитру".

Як повідомляв Знай.uа дружина Комарова заінтригувала новим фото: "Є те, чого ви про мене ще не знаєте".

Знай.uа писав, Комаров із "Світ навиворіт" поїхав в гості до перших дикунів світу: експеримент на виживання.