Відомий український телеведучий програми "Світ навиворіт" Дмитро Комаров днями здивував новиною про таємне весілля з моделлю і переможницею "Міс Україна 2016" Олександрою Кучеренко. Він вирішив розповісти про те, як почався їхній роман.

Читай Знай. ua оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Дмитро Комаров і Олександра Кучеренко познайомилися задовго до шоу "Танці з зірками". Так, на паркет вони вийшли, коли у них вже були романтичні стосунки. Проте глядачам вони не хотіли показувати того, що закохані. При цьому автори проекту, коли створили такий дует, також не підозрювали, що у них відносини.

"Я дуже приховував. Ми так боялися, що хтось десь подумає і запідозрить. У нас була фобія. Ми хотіли, щоб ніхто нічого не знав. Якщо чесно, ми через "Танці" ледь не розбіглися. Це була ідеальна перевірка. Після "Танців", якщо ми не посварилися, ми будемо жити разом до 90 років і помремо в один день", - зізнається ведучий.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп
Показати ще

Комаров розповів, що вони познайомилися незадовго до конкурсу краси "Міс Україна 2016". Тоді Комарів був одним із зіркових членів журі.

Після того, як конкурс завершився і Кучеренко перемогла, вони не спілкувалися, проте пізніше Дмитро Комаров запросив дівчину на презентацію чергового сезону своєї програми. Саме з того моменту між ними виникла симпатія.

"Вона категорично відмовлялася давати свій номер телефону. Минув час, я їй написав у Facebook про благодійну ідею й почав її обговорювати з Сашею. По ній було видно, що запросити на чашечку кави - це дуже банально. Тому я запросив Сашку в свій офіс і сказав: "Приходь до мене в кабінет, він як музей, багато артефактів, там і поговоримо". Безпечна атмосфера, телеканал, вона погодилася. Ми просиділи близько 4 годин і ось тоді зародилися перші почуття, а ми стали все більше спілкуватися", – згадав Дмитро Комаров.

Нагадаємо, Комаров розповів, як зробив дружині пропозиція.

Як повідомляв Знай. ua, Комаров нарешті розкрив деталі весілля, вінчання і медового місяця.

Також Знай. ua писав, що Комаров розповів про божевільному Дні народження з коханою.