У неділю вийшов 3 прямий ефір "Танців з зірками". Випуск був присвячений повернення героя додому і Україні. Один з суддів проекту - Франциско Гомес, зізнався, що вважає Україну своєю другою Батьківщиною. Підтримати учасників прийшла народна артистка України Ніна Матвієнко.

Як повідомляє "1+1" ефір був незвичайним і відрізнявся від решти. Вперше пари не знали в якій послідовності будуть виходити на паркет. Жеребкування проводила Тіна Кароль, безпосередньо після виступу попередньої пари. На балконі учасників зустрічала Наталія Могилевська.

Першою виступала пара Олени Шоптенко та Олексія Яровенко. Вони танцювали румбу, присвячену поверненню українських героїв.

Танець Людмили Барбір і Дмитра Жука був присвячений побутового насильства, від якої, за статистикою, страждає 165 тисяч жінок щороку.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Мішина Ксенія і Женя Кот виконали танго-визнання. Женя Кот зізнався, що на паркеті вони можуть дозволити собі набагато більше, ніж в житті. І тому треба цим користуватися.

3 прямому ефірі судді були вимогливими, оскільки поставили тільки дві 10 за весь випуск. Першу "десятку" отримав ніжний вальс Ганни Різатдинової і Олександра Прохорова. А другу "десятку" заслужила пара MARUV і JAY, яка виконала чуттєвий контемпорарі під пісню Джамали "Чому квіти мають очі".

Лідерами 3 ефіру стали Ганна Різатдінова та Олександр Прохоров, які в сумі змогли набрати 28 балів. Останнє місце, згідно з оцінками суддів, зайняли Михайло Кукуюк і Ліза Дружиніна - 15 балів. Покинула шоу пара Серьога і Аделіна.

Програма "Танці з зірками" продовжує завойовувати нових шанувальників і тримає високий рейтинг, який після 3 прямого ефіру став ще вище.

Нагадаємо, раніше Ольга Харлан розповіла про забобони спортсменів і зруйновану мрію про "Танцях з зірками": "Непосидюча натура...."

Як повідомляв потрал "Знай.uа" Могилевська зганьбилася на "Танці з зірками", фанати шоковані: "Іспанська сором!"

Також Знай.uа" писав, що “Коли мені буде 80…”: Наталія Могилевська зробила відверте зізнання про “Танцях з зірками”