Відома українська телеведуча Леся Нікітюк порадувала новими знімками в Instagram. Нещодавно знаменитість похвалилася фото з сонечного Бодруму, Туреччина, куди їздила на відпочинок з сім'єю в кінці літа. Так, артистка позувала в коротенькій сукні-халатику оливкового кольору, засвітивши розкішні груди в глибокому декольте.

"Друзі як пройшло ваше літо??? Куди літали?
У мене 3 проекти і Бодрум🤗
Dress by #самашила", - поцікавилася Нікітюк. Фолловери взялися коментувати: "Нереально красиві😍", "Лесюня,Ви найкраща ,неповторна.Залишайтеся собою!І просто щастя Вам!!!!❤️", "Вогонь🔥🔥🔥", "Бог мій🙏 ти ще і шиєш!!!👍", "Колір сукні, як з грядочки: соковито й свіжо😍😍😍", "Дуже красиво!", "Леся, ти як завжди красуня😇😇".

Популярні новини зараз
Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Леся Нікітюк взяла участь у популярному українському шоу "Танці з зірками" і після першого ж ефіру пошкодила руку.

Також знаменитість нарешті показала свого партнера на шоу "Танці з зірками".

А ще артистка в білому купальнику і футуристичних окулярах засвітила всі пікантні місця, а фанати залишилися в захваті.