Відома українська телеведуча Леся Нікітюк порадувала новими знімками в Instagram. Нещодавно знаменитість похвалилася в Сторіс забавним кадром, показавши, як розслабляється після роботи. Так, артистка вирішила розбавити вечір незвичайною алкогольною настоянкою зі змії і якихось рослин. Варто відзначити, що подібні напої Леся дегустувала ще в шоу "Орел і решка" на Лаосі.

"ну мамі теж треба розслабитися...4 проекти за 3 місяці", - пожартувала Нікітюк. Також Леся виклала ніжне селфі в дзеркалі, засвітивши струнку фігуру і розкішні груди в темно-синій міні-сукні.

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Леся Нікітюк взяла участь у популярному українському шоу "Танці з зірками" і після першого ж ефіру пошкодила руку.

Також знаменитість нарешті показала свого партнера на шоу "Танці з зірками".

А ще артистка в білому купальнику і футуристичних окулярах засвітила всі пікантні місця, а фанати залишилися в захваті.