Популярний український співак, фіналіст "Євробачення-2018" MELOVIN, який буквально днями випустив новий кліп на композицію "Ти", досить відверто розповів про особисте життя.

Так, артист зізнався, що йому пропонували одностатеві стосунки за фінансову винагороду. Про це стало відомо завдяки відвертому інтерв'ю для одного з українських видань.

Melovin
Melovin

"Пропонували одностатеві стосунки, яких, слава богу, у мене не було, і за немаленькі гроші. Але це для мене така принципова позиція. Я дуже круто ставлюся до "таких людей" (нетрадиційної орієнтації прим. ред). Тому що це справжня свобода. Але коли це хочуть продати за гроші. Не соромляться запропонувати тобі, написати, для мене це сором", - заявив виконавець у програмі "Життя відомих людей".

Щодо особистого життя MELOVIN розповів, що поки він ні з ким не зустрічається, оскільки із-за своєї публічності йому важко знайти кохану людину.

"Дуже важко публічній людині заводити знайомства, які можуть призвести до поцілунку або до зустрічі ще однієї", - розповідав в інтерв'ю артист.

Нагадаємо, Melovin підкорив серця фанатів новим стилем, ох і красень.

Як повідомляв Знай.uа у Львові влаштують шоу європейського формату: на сцені Ukrainian Song Project виступлять Тіна Кароль і Melovin.

Знай.uа писав, Melovin загуляв у компанії гарячих хлопців, у фанатів багато питань.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще