Скандальна українська співачка Світлана Лобода, яка зараз живе і працює в Росії, дуже активно веде свій аккаунт в Instagram. Нещодавно знаменитість виставила відверте фото в міні-бікіні з хижим леопардовим принтом, засвітивши розкішне тіло, над яким наполегливо трудиться. Так, артистка показала пишні груди і тонку талію, тримаючи в руках пісочне парео.

"добре ❤️", - лаконічно підписала Лобода. Фолловери взялися коментувати: "Відьма худа🔥", "Наша королева краси💋💋💋", "Гепарда вбила", "Лялечка💋💋💋💋💋", "красивий Купальник👍😘", "Гармонія, краса, жіночність, сонце!👏👏👏", "❤️ КОТИК😻", "ЯКА ІДЕАЛЬНА😍😍💔🔥", "Яка тонка талія!!! Молодчинка!!! Як у Вас так виходить, адже у Вас двоє діток??!!!👍👍👍😍😍😍", "шикарна 😍".

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Світлана Лобода виклала дуже зворушливе фото вагітної себе і зізналася в любові молодшій доньці Тільді.

А ще артистка у шкіряній сукні показала фанатам уривки з інтерв'ю, в якому розповіла про свої уподобання в музиці та кіно.