Популярна українська співачка Ані Лорак, яка вже давно живе і працює в Росії, в черговий раз шокувала шанувальників новою фотографією.

Відповідний знімок "Діва" опублікувала на своїй сторінці в Instagram.

Ані Лорак звернулася до своїх численниих дописників з питанням, якому напою вони віддають перевагу - чаю чи каві.

Ані Лорак

Незважаючи на невибагливий одяг української співачки, яка переїхала на ПМЖ в Російську Федерацію, сяючі закохані очі сказали набагато більше, ніж одяг.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Фанати Лорак були в захваті від її нового образу і засипали співачку компліментами в коментарях, незважаючи на досить домашній вигляд. Лише найледачіші не зазначили, що причина сяйва очей зірки - нові відносини.

Нагадаємо, буквально днями колишній чоловік української співачки Ані Лорак Мурат Налчаджиоглу представив громадськості свою нову кохану. З колишнім чоловіком співачки Ані Лорак зараз зустрічається модель по імені Самія.

Як повідомляв Знай.uа, Ані Лорак вперше розповіла про роман з 26-річним Єгором Глібом: "Зустрічати світанок потрібно з коханим".

Також Знай.uа писав, що Ані Лорак застукали на відпочинку разом з колишнім чоловіком: ніжні обійми і поцілунки.