Ще в липні американська поп-діва Періс Хілтон планувала придбати курорт у Закарпатті. А тепер світська левиця пригледіла резиденцію в Києві.

Так, Хілтон зупинила свій вибір на елітному житловому просторі Linden, який побудовано на Липках. Вона стала власницею дворівневої резиденції площею 556 кв. м. Вартість нерухомості оцінюється в 4,5 млн доларів.

Варто відзначити, що в Linden Luxury Residences не прокоментували купівлю резиденції Періс Хілтон, посилаючись на правило анонімності.

До речі, знаменитість планує літати в Україну 2-3 рази на рік і в наступному році організувати у нас масштабний міжнародний конкурс краси.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Насмілимося припустити, що бажання Періс було викликане відносно дешевою ціною на українську нерухомість і темпами зростання економіки за останні 3 роки.

Нагадаємо, що Періс Хілтон після поїздки до Львова вирішила купити великий курортний комплекс на Закарпатті.

Як повідомляв портал Знай.uа, майже гола Періс Хілтон перезбудила мережу.

Також портал Знай.uа писав, що Періс Хілтон зробила несподівану заяву, в якій зізналася в бажанні завести дитину.