Скандальна українська співачка Світлана Лобода, яка зараз живе і працює в Росії, дуже активно веде свій аккаунт в Instagram. Нещодавно знаменитість виставила пікантний кадр з примірки суконь від відомого бренду, послугами якого користується не перший рік. Так, артистка приміряла відверту облягаючу сукню чорного кольору, засвітивши довгі ноги і масивні груди.

"нескінченні примірки ...🙆‍♀️
❤️ дівчатка , одягніть мене вже 😂", - пожартувала Лобода. Фолловери залишилися в захваті: "На красивій фотографії видно красиву дівчину 😻🔥", "Мені просто нічого сказати... ЦЕ ЗАНАДТО ІДЕАЛЬНО💥😻❤️", "залишайте так, дуже красиво", "Шикарна фігура ❤️❤️❤️ і плаття нереально красиве))) СВІТЛАНА - ПРЕКРАСНА ))))", "Дуже красива фігура 😍🔥", "Вам не треба одягатися,ви і так Супер!!", "так краще без одягу..зовсім..😂🤩", "Тобі що фуфайка, що шанель-шикарна жінка🔥🔥🔥".

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Світлана Лобода виклала дуже зворушливе фото вагітної себе і зізналася в любові молодшій доньці Тільді.

А ще артистка у шкіряній сукні показала фанатам уривки з інтерв'ю, в якому розповіла про свої уподобання в музиці та кіно.