Скандальна українська співачка Світлана Лобода, яка зараз живе і працює в Росії, дуже активно веде свій аккаунт в Instagram. Нещодавно знаменитість виставила трепетний кадр з однорічною донькою Тільдою, показавши, як виросла дівчинка. Так, артистка засвітила лише потилицю малечі і зібране в хвостик світле волосся, проте обличчя все ще приховує від громадськості. Варто нагадати, що батьком Тільди прийнято вважати соліста групи Rammstein Тілля Ліндеманна.

"❤️my Tilda", - лаконічно підписала Лобода. Фолловери залишилися в захваті: "Стільки волосся?!!🙈🙈🙈 Вона ж зовсім маленька ще. Оце шевелюра?!", "Тілюся лапочка по скоріше б обличчя побачити, так хочеться...❤️", "Це любов! Що без грошей робить тебе багатою ❤️❤️❤️", "як же швидко ростуть дітки 😻🙏 ви чудові ❤", "Тільда доча Тіля?😍", "Нарешті чудове, ніжне фото!❤️👍", "Крихітка😻❤️🥰".

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Світлана Лобода виклала дуже зворушливе фото вагітної себе і зізналася в любові молодшій доньці Тільді.

А ще артистка у шкіряній сукні показала фанатам уривки з інтерв'ю, в якому розповіла про свої уподобання в музиці та кіно.