Відома українська співачка Настя Каменських, яка виступає під псевдонімом NK, останнім часом кардинально змінила образ і схудла, чим і хвалиться на своїй сторінці в Instagram. Нещодавно знаменитість виставила відверте селфі в дзеркалі, позуючи в чорному облягаючому боді і засвітивши масивні груди. Так, артистка заінтрігувала шанувальників якимось секретом, який поки що не може видати.

"Останнім часом мало вдається радувати вас свіженькими фото🥳А це все тому, що дуууже багато всього🤦🏻‍♀️Готую для вас щось новеньке в цьому сезоні🥰І так хочеться поділитися😌, а не можу😏 або все ж відкрити завісу?", - поділилася емоціями Каменських. Фолловери не пройшли повз: "Можливо вона вагітна???", "Дуже хочеться, хоча б натяк 😂😍", "Вагітна👏🔥", "Вагітна)☺️", " у кого це декольте таке не засмагле??...😍😘😂😂😂".

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили РФ може відкласти наступ через несподівані обставини За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою
Показати ще

Нагадаємо, русалка Каменських в міні-бікіні змусила шанувальників помріяти.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Каменських застукали в ніжних обіймах Потапа.

Також портал "Знай.uа" писав, що Настя Каменських порадувала шанувальників новим викликаючим фото.