У неділю, 15 вересня, вийде новий випуск шостого сезону шоу "Я соромлюсь свого тіла". У ньому буде найбільш унікальний випадок за всю історію програми. Жінка страждає важкою хворобою, однак її називають "жертвою пластики".

Програма вийде на телеканалі СТБ.

31-річна Олена Сімак майже все життя страждає від осудливих поглядів перехожих і образ через свої сильно збільшені губи. Багато хто називає її "жертвою пластики", навіть не здогадуючись про те, що у жінки вкрай складне захворювання. Лікарям доведеться визначати, на що хворіє жінка та як їй можна допомогти.

І ще один виклик третього епізоду - це нова пацієнтка Людмили Шупенюк. Оксана Волобуєва привела на проект доньку, але виявилося, що допомога потрібна мамі. У Оксани подвоєння статевих органів, тобто дві матки, дві шийки й два входу в піхву. А також є проблеми з щитовидною залозою.

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Не обійдеться і без захоплюючих фіналів. Серед них неймовірне перетворення Розела Хомутских - жінки з величезним обвислим животом з минулого сезону, а також перемога над анорексією Юлії Лук'яненко. Також на глядачів чекає один з найбільш яскравих експериментів сезону. Лікарі проекту приміряють костюми помідора, баклажана і кавуна, щоб розповісти про небезпеку нітратів.

Нагадаємо, шкідливі поради тим, хто мріє потрапити на "МастерШеф".

Як повідомляв портал Знай.uа, 10 фактів про новий сезон "Слідство ведуть екстрасенси".

Також Знай.uа писав про те, "Зважені та Щасливі" розповіли про прогрес шоу за 8 років.