Популярна українська співачка і актриса Оля Полякова, яка відома також як Суперблондинка, активно веде свій профіль Instagram. Нещодавно знаменитість виставила в Сторіс дуже незвичайні кадри, з'явившись з величезним кольоровим татуюванням дракона на всю спину. Як виявилося, артистка просто намалювала його в честь дня народження Каті Осадчої, якій 12 вересня виповнилося 36 років.

Варто відзначити, що день народження Катерина відсвяткувала в дуже незвичайному форматі, запросивши лише найближчих зіркових гостей, серед яких крім Полякової були Потап і Настя Каменських і Маша Єфросиніна, а виступала для знаменитостей відома реперка Аліна Паш.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Астролог побачив у травні "лихо" для України Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Оля Полякова разом з Лесею Нікітюк взяли участь у показі дизайнера Андре Тана в рамках Ukrainian fashion week.

А ще артистка в Одесі показала ідеальну фігуру в білому купальнику і зізналася, що відпочиває з подружкою, але здається, подружка була погано підготовлена до літа і не поголила ноги.