Донька скандального українського політика Михайла Добкіна в черговий раз здивувала фанів провокаційним фото. Цього разу жінка показала свою струнку фігуру на тренуванні в спортзалі, пише “Politeka”.

Як відзначається, донька свого скандально відомого батька Алла Добкіна показала, як ходить в спортзал. Знімок знаменитість опублікувала в сторіс соцмережі Instagram. На фото жінка демонструє свої груди та підтягнуту фігуру. Окрім цього, знаменитість зробила банальне селфі - "згорнула губки бантиком".

Нагадаємо, раніше Алла Добкіна показала в одній з соцмереж знімок з відпочинку в Європі, де вона з розпатланим волоссям та при повному "бойовому розфарбуванні" крокувала вночі по набережній Монте-Карло.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Світлана Лобода виклала дуже зворушливе фото вагітної себе і зізналася в любові молодшій доньці Тільді.

А ще артистка у шкіряній сукні показала фанатам уривки з інтерв'ю, в якому розповіла про свої уподобання в музиці та кіно.