Відома українська співачка Світлана Лобода, яка живе і активно будує кар'єру в Росії, вирішила поділитися з шанувальниками найпотаємнішим. Артистка показала на своїй сторінці в соцмережі Instagram нові фото, які здивували і повеселили її шанувальників. Вся справа в тому, що Лобода показала фото, на яких позує в незвичному образі.

Перед камерою Світлана Лобода з'явилася в закуліссі вечірки, яку влаштував гендиректор російського музичного телеканалу МУЗ-ТВ. На світський захід Світлана заявилася в коротких латексних шортах і напівпрозорій блузі, а поверх цього накинула довгий чорний плащ. Її волосся розпущене, а на обличчі яскравий макіяж. У підписі до фото Лобода хвалиться, що натанцювалася на цій вечірці.

Нагадаємо, Лобода спокусила шанувальників коротеньким платтячком.

Популярні новини зараз
Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення
Показати ще

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, Лобода показала прес, але фанати його не побачили.

Також портал "Знай.uа" писав, що "безпощадна" Лобода показала, що робить за лаштунками.