Скандальна українська співачка Ані Лорак, яка зараз живе та активно будує кар'єру в Росі вирішила в черговий раз підігріти інтерес публіки до своєї персони. На своїй сторінці у соцмережі артистка виклала новий допис у незвичному образі.

Як видно, Лорак з'явилася перед камерою одягнено у сукню по фігурі смарагдового кольору. Тілесні вставки повинні були підкреслити вигини й закцентувати увагу на відмінній фізичній формі Ані.

Але навіть такий суворий і водночас привабливий образ не всім припав до душі. Деякі прихильники артистки знайшли нестандартне рішення причиною того, що силует вийшов неправильним, та ще й надто показним: "Ви відокремили своє тіло, не ваше плаття", "Дуже вульгарна сукня. Навіщо ?", "Дивне плаття, особливо рукава взагалі не до місця".

Популярні новини зараз
Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Зазначимо, що нещодавно Лорак також вразила прихильників зміною стилю. Вона записала відео у масивній чорні куртці, яку фанати порівняли з курткою Кіркорова.

У ролику співачка з'явилася в масивній чорній шкірянці, декорованій ланцюгами, її волосся розпущене, а на очах темні окуляри. Прихильники артистки не пройшли повз такого відео й взялися активно його коментувати. Деякі розкритикувати Лорак за дивний образ й порівняли її з Філіпом Кіркоровим. Інші користувачі мережі не оцінили те, що на відео Ані Лорак не зняла окуляри.

Нагадаємо, що Лорак в ультра-міні змусила мережу запідозрити недобре: "Навіть не знаю, які слова підібрати...".

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що молодий коханець Лорак заінтригував романтичним фото: "Кароліна переходить в Black Star".

Також портал "Знай.ua" писав, що Ані Лорак поставила те саме запитання, свої п'ять копійок вставив і Лазарєв: "Важливо не що, а з ким".