Націонал-консервативне рух Росії подав у Генпрокуратуру РФ заяву проти Ксенії Собчак. Її звинувачують в образі почуттів віруючих.

Головною причиною позову став скандальний перформанс Ксенії Собчак, який вона влаштувала на весіллі, виконавши еротичний танець на сцені в дуже відвертому вбранні. У "НКД" акцентували увагу на тому, що під час цього виступу "нахабно і безсовісно зневажалися" християнські цінності в цілому, і релігійні символи зокрема.

На тлі цього нова хвиля обурення піднялася і в зв'язку з вінчанням Собчак і Богомолова в храмі. Крім того, що офіційно раніше розведеним християнам заборонено повторно вінчатися, тепер Собчак звинувачують в тому, що вона навмисно обдурила служителів церкви, "представившись моральною людиною".

І як не згадати слова недавнього церковного документа: "Таїнство Шлюбу не може бути скоєно над людиною, заперечує основні правди християнської віри та моральності".

Популярні новини зараз
Дощі, грози і навіть заморозки: шашлик на Великдень доведеться відкласти, синоптики попередили про негоду Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"
Показати ще

Нагадаємо, раніше Полякова не стримала сліз на "Х-факторі": "Ви дали мені шанс...."

Як повідомляв портал "Знай.uа" Тодоренко показала, як отримати все, що забажаєш лише поглядом: "Бембі можна грати"

Також Знай.uа" писав, що Комедія "Подорожники" влаштувала фурор посеред траси: Жураковська і Рудинський зробили це на людях